Terugblikken

1 April grap

De uit de hand gelopen 1 april grap op Strijp-T heeft zelfs de voorpagina gehaald van het Eindhovens Dagblad.

Gluren bij de buren

Gluren bij de buren is een initiatief van de Strijp-T community om bedrijven kennis te laten maken met elkaar en ideeën uit te wisselen. Dit jaar hebben er alweer twee edities plaatsgevonden. We gingen op bezoek bij:

Gluren bij de buren februari:
fffunction studio, Booztr & BioRey

Gluren bij de buren april:
LIOC, Volantis & Syncforce

Deity voor Oekraïne

Super om te zien dat deze bewoners van Strijp-T zich belangeloos in hebben gezet voor Oekraïne. En heel mooi om te zien ook andere buren van Strijp-T een bijdrage hebben geleverd.

Gloeilampen plantsoen

In maart zijn de eerste bomen geplant die bijdragen aan de herinrichting van het gloeilampen plantsoen.

Kris Studio Culinair

De exclusieve boardroom van gebouw TQ “Sint Maarten” is wellicht voor sommige van jullie nog onbekend. Daar komt vanaf nu verandering in dankzij de inzet van “Kris Studio Culinair".

Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin Swaanen, creative director en co-founder van Evido Creative Agency. Ik woon in Breda maar kom oorspronkelijk uit het pittoreske Vessem. Tijdens mijn jaren op het Rythovius college heb ik mijn passie voor filmmaken ontwikkeld. Hier kwam ik er ook snel achter dat ik me liever in de stad bevindt waar mijn kansen liggen. Tijdens mijn studie aan Breda University lag mijn focus toch altijd meer op het bouwen van ons bedrijf. Zo hebben we een goede basis gelegd voor onze stap naar Eindhoven en heb ik mezelf gespecialiseerd in wat ik nu doe. Ik probeer mezelf iedere dag iets nieuws te leren en zo altijd te blijven groeien. 

Waar werk ik en waar blinken wij in uit?

Met mijn werk als creative director van Evido, concept bedenker en director op set ben ik dagelijks bezig met visual storytelling voor sterke merken. Wij blinken uit door onze enthousiaste werkstijl en onze innovatieve aanpak. We zitten dichtbij de nieuwe trends en doen er alles aan om zoveel mogelijk impact te maken met de verhalen van onze partners.

Wat vind ik het mooiste/leukste aan Strijp-T?

Strijp-T laat zien dat het mogelijk is om op te vallen in de massa. Hier ben je geen 13 in een dozijn maar een belangrijk onderdeel van een community en dat voel je meteen. Je wordt meegenomen, gewaardeerd en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Dat vind ik erg lekker!

Wat zou ik nog graag zien op Strijp-T?

Picknick bankjes op het gras ;)

Je kan contact met mij opnemen als...

Je kan contact met me opnemen als je benieuwd bent hoe we jouw merk nog sterker kunnen maken met visual storytelling!

Neem jij het stokje over van Robin? Stuur dan even een mailtje naar Nina.

Wist je dat?

Vooruitblikken