HET DAKTERRAS

Onze huisregels voor het gebruik van het dakterras
Waarom

Nu de tent weer op het dak van gebouw TQ is geplaatst, willen we de afspraken hoe om te gaan met het gebruik van het dakterras voor iedereen weer even onder de aandacht brengen. Om zo het gebruik en het genot van het dakterras van gebouw TQ voor iedereen op Strijp-T zo gemakkelijk, duidelijk, netjes, veilig en gebruiksvriendelijk te maken.

Voor Wie

Strijp-T bewoners, ofwel de medewerkers en gasten van bedrijven die op Strijp-T zijn gevestigd. Hierbij is er sprake van recreatief gebruik en georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

Recreatief gebruik

Bij recreatief gebruik verblijf je op het dakterras om er bijvoorbeeld je brood op te eten of iets te drinken met je collega’s of gasten. Hiervoor is het dakterras vrij toegankelijk en is reservering niet nodig. Als iedereen zorgt dat het netjes blijft en ook weer zo achterlaat, dus ook stoelen en tafels weer terug zetten waar ze stonden, kan iedereen blijven genieten van een schoon en net dakterras.

Zakelijke bijeenkomst

Als er sprake is van een georganiseerde/geplande borrel, BBQ of ander zakelijke bijeenkomst dient dit altijd in overleg plaats te vinden met de Strijp-T beheerder en is reservering noodzakelijk. Samen met hem kan je dan bespreken wat de mogelijkheden zijn op gebied van catering en overige zaken waarmee je rekening dient te houden.

Contact

Strijp-T beheerder

Wilfred van der Eerden

Wilfred@Strijp-T.nl

+31 6 44 19 34 30

Wat kan er dus niet
  • Het gebruik van het dakterras is uitsluitend bedoeld voor zakelijk gebruik, ondernemers gerelateerde bijeenkomsten.

  • Primair voor de bedrijven op Strijp-T.

  • Geen privé particulier feestjes, huwelijken etc.

  • Roken is niet toegestaan.

WILFRED VAN DER EERDEN

Strijp-T beheerder

Tel:  06 44 19 34 30

Email: wilfred@strijp-t.nl

Nina Lieffering

Event Coördinator

Tel: 06 55 38 14 11

Email: nina@strijp-t.nl