30 september 2021

De T-line officieel geopend

Vandaag werd de T-line officieel geopend onder belangstelling van ruimt 40 genodigden. De T-line, naar idee van Stefan de Bever, is een 2,5 km lange route over het hele terrein van Strijp-T.

De naam is een verwijzing naar de lopende banden die vroeger op Strijp-T werden gebruikt in de productie. De route is geschikt om al wandelend (tijdens de lunch) alle hoeken van het terrein te ontdekken. Of te gebruiken als hardloop parcours.

De route is bovendien voorzien van 8 verschillende sportoefeningen, waaronder een 60 m. sprint. Sprintster Demi van den wildenberg opende deze met een PR van 7,36 seconden! Op weg naar een Olympische medaille!

Nadat de hele groep de route heeft gewandeld, waarbij onderweg de oefeningen werden gedemonstreerd door de dames van Kragt en sportieve mannen van Fontys/EindhovenGym werd er nog lang gezellig nagepraat en geborreld bij Vascobelo. Leuk detail is dat ook vanuit het Drents dorp ons ook al eens de vraag was gesteld om te mogen sporten op Strijp-T. En ook EindhovenGym kan dit parcours goed benutten als aanvulling op hun sportaanbod. De signing is ontworpen door Kragt en uitgevoerd door Henk Kramer.Dat de T-line niet onopgemerkt blijft, blijkt niet alleen op het terrein.

Het bericht over de T-line op de LinkedInpagina van Strijp-T is sinds vrijdag al ruim 26.000 keer bekeken en ruim 200 keer geliket. Kom gerust eens naar Strijp-T om gebruik te maken van de T-line en laat ons weten wat je ervan vindt!