15 april 2023

Op (de) T bij...

Angela Eijsbouts van Additive Industries

Vanaf heden gaan we regelmatig op bezoek bij iemand die op Strijp-T werkzaam is. Ditmaal bij Angela Eijsbouts, HR-Manager bij Additive Industries.

Wat doet jouw bedrijf?

“Additive Industries biedt oplossingen op het gebied van geïntegreerde industriële 3D metaal print systemen. Hiermee kunnen onze klanten 24/7 efficiënt produceren door de integratie van meerdere processtappen. Zes jaar geleden kwam ik in dienst en werkten er op Strijp-S ongeveer 35 personen. Inmiddels is ons hoofdkantoor op Strijp-T gevestigd en werken er nu wereldwijd bijna 100 personen.”

Wat is jouw rol?

“Als Manager Human Resources ben ik onder andere verantwoordelijk voor zowel het aantrekken als ontwikkelen van talent wereldwijd. We geven ondersteuning aan onze teammanagers en teamleden om de beste versie van zichzelf te zijn. Hierbij helpt de professionele High Tech uitstraling van ons pand. Bij ons werk je in inspirerende prettige werkomgeving. Als je hier rondloopt is de dynamiek voelbaar.”

Bij wie zou jij op de T willen en waarom?

“Een ander groot bedrijf op Strijp-T is Ennatuurlijk. Graag zou ik eens met de HR-manager van dit bedrijf kennismaken en inspiratie op doen hoe zij creatief omgaan met dezelfde dingen waar wij tegen aanlopen.”

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Strijp-T?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.