TWOFIFTYK

TWOFIFTYK:
TWOFIFTYK is een ontwerpstudio gespecialiseerd in concept ontwikkeling, videostage- & showdesign. Een team van 25 creatievelingen, gevestigd in een studio op Strijp-T in Eindhoven, zet dagelijks al hun creativiteit en passie in om wereld tours, internationale dance- muziekfestivals, corporate events en artiesten eruit te laten springen. We just love to MAKE IT HAPPEN!

 

In hechte samenwerking met onze partners en klanten creëren we innovatieve- en kwalitatief hoogwaardige concepten welke zijn ontwikkeld voor een grote impact op het publiek, het vertellen van een verhaal en tevens werkbaar zijn. Het maakt ons niet uit of het een festival, theater, sport evenement of publieke ruimte is.

 

Eyesupply

EYESUPPLY is een creatieve video-design, productie en operating studio gevestigd op Strijp-T in Eindhoven. We maken custom video content en verzorgen live video operating voor diverse (inter)nationale muziekpromotors, bedrijfsevenementen en artiesten. Daarnaast maken we motion graphics voor uiteenlopende klanten van mediabedrijven tot grote dance events.

 

Onze designstudio is het beste te omschrijven als een creatieve speeltuin; de energie bruist, de ideeën vloeien en the-sky-is-the-limit! Dit sluit naadloos aan bij de kenmerken van Strijp-T waar zich veel van deze (creatieve) bedrijven gevestigd zijn. Dit stimuleert en inspireert ons om samenwerkingen op te zoeken.

 

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TAE

Achtseweg Zuid 171, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands