Strijp-Tournament 2021

Wat werd er gisteren gestreden door de 40 teams om de fel begeerde #StrijpT tournament trofee. Dit resulteerde in een spannende finale touwtrekken over de vijver van het gloeilamp plantsoen tussen CTOUCH en Adviesbureau Van de Laar. Eerst genoemde team heeft uiteindelijk de bokaal gewonnen en de verliezer eindigde met een nat pak.

Eén van de programma onderdelen tijdens het #StrijpT #tournament was het officiële afscheid van Ad van Berlo, oprichter en eerste voorzitter van de Strijp-T community. Uit handen van de nieuwe voorzitter Bernard Gosselink ontving Ad een oorkonde en werd een gouden #StrijpT #erespeld opgespeld.

"Ik ben vanavond echt verrast met de positieve vibe op T. Het concept werkt dankzij alle ondernemers en werknemers op T. Dat is ongelofelijk fijn om te zien, dat concepten werkelijkheid worden en een eigen leven gaan leiden" aldus Ad.

Mooi om te zien dat er inmiddels zo’n hechte club van Strijp-T bewoners is ontstaan. Het terrein en de gebouwen kunnen nog zo mooi en bijzonder zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die uiteindelijke het verschil maken en ervoor zorgen dat Strijp-T vol energie bruist en een aantrekkingskracht krijgt, waardoor men mede om deze extra’s zich hier graag wil vestigen.

Gezien de grote hoeveelheid positieve reacties en van velen de wens om nog een keer te strijden om de Strijp-T tournament trofee, is hiermee naar alle waarschijnlijkheid een jaarlijkse traditie ontstaan.

Meer informatie over het tournament is terug te lezen op T-Tournament (strijp-t.nl)