6 maart 2025

Sal-T: Nieuw Horeca Concept op Strijp-T

Zoals zout een ingrediënt is dat een gerecht op smaak brengt, is Sal-T de smaakmaker voor Strijp-T. Binnenkort is er in gebouw TQ weer een lunchbar, een grab-and-go concept en kunnen vergaderkamers worden geboekt.

Vorige week vond de ‘Sal-T tasting’ week plaats, waarbij bijna 200 Strijp-T-ers kwamen voorproeven, waaronder Additive Industries, bureau FRANKEN en EPAplus B.V. Naast complimenten voor het heerlijke eten, werd aangegeven dat men blij was dat de nodige reuring en daarmee de gezelligheid weer terug was.

Sal-T is een initiatief van KRAGT die momenteel de ruimte een metamorfose laat ondergaan zodat gebouw TQ straks over een vernieuwde eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats beschikt. Sal-T wordt gerund door Koen van Loon, Roderik Kopp en Dian Willems

Kom langs en ervaar het zelf! Op 14 maart is de officiële opening. We kijken ernaar uit iedereen te verwelkomen bij Sal-T!