7 oktober 2023

Op (de) T bij....Volantis

Ditmaal gingen Cecile Smeets en Boudie Hoogedeure op verzoek van Harjan Mols van Ennatuurlijk Op (de) T bij... Roy Schippers en Arnoud de Zeeuw van Volantis.

Wat doet jullie bedrijf?

Roy: Als enginering ingenieurs, consultancy, architectengroep houden wij ons bezig met het realiseren, optimaliseren en innoveren van gebouwen en omgeving, onder andere in de maakindustrie. Zo zijn we betrokken bij het opstellen van het aanbestedingstraject voor de transformatie van gebouw TX op StrijpT. Als bedrijf zijn we flink gegroeid en dat je hier met je huisvesting kunt meegroeien door de naast gelegen ruimte toe te voegen aan onze unit.. En zo kan iedereen van de gezellige sfeer blijven genieten, van zowel onze eigen unit als de omgeving. Zoals bijvoorbeeld de daktuin van gebouw TQ. Ondanks dat ik in een rolstoel zit, is T rolstoel toegankelijk. Dat geldt vanaf parkeerplaats tot en met het dakterras, aldus Arnoud.

Wat is jullie rol?

Roy is als technisch commercieel manager het eerste aanspreekpunt voor de klant en Arnoud is sinds mei dit jaar als senior specialist actief op verschillende vakgebieden zoals werktuigbouwkunde, electrotechniek en nauw betroken bij ontwerp en engineering van installatietechniek.

Bij wie op zou je ons de volgende keer op de T willen laten gaan?

"Ons lijkt het mooi als jullie op de T gaan bij Sorama. Daar gaan ontwikkelingen hard en dat is interessant voor de mede bewoners van Strijp T om te weten."