7 december 2023

Op (de) T bij... ย Sven Braat van SoMMedia

Ditmaal gingen we met onze T-pot naar Sven Braat van SoMMedia, die sinds kort met een TV-studio in gebouw TQ1 is gevestigd. Extra speciaal als je weet dat in 1932 Philips op exacte dezelfde plek met een filmstudiocomplex voor het opnemen van geluidsfilms was gevestigd met de bijnaam โ€˜PhiliWoodโ€™.

ย 

๐—ช๐—ฎ๐˜ย ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ย ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ย ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ?

โ€˜We maken allerlei soorten video's, van bedrijfspromoties tot animaties, maar ook livestreams en hybride evenementen. Onze missie is simpel: we brengen verhalen tot leven met creatieve videocontent. We helpen bedrijven om hun boodschap boeiend en met impact over te brengen. Dat doen we met een video en/of animatieโ€™.

ย 

โ€˜Hierbij speelt onze studio op T een centrale rol en is het makkelijk samenwerken met onze buren; ontvangst en nazit met hapje en drankje bij Vascobelo. Maar ook met Studio Paul Raats, die zijn expositie in onze studio heeft gepresenteerd en Bosch Security and Safety Systems, die regelmatig gebruik maakt van onze faciliteitenโ€™.

ย 

๐—ช๐—ฎ๐˜ย ๐—ถ๐˜€ย ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ย ๐—ฟ๐—ผ๐—น?

โ€˜Bij SoMMedia noemen ze mij de โ€˜Master of ordered chaosโ€™. Wat betekent dat? โ€˜Nou ik ben eigenlijk degene die de technische kant van onze producties regelt en creatieve concepten verzint. Het is een beetje een mix van een techneut en creatieveling, ik zorg dat alles soepel loopt en bedenk samen met het team te gekke ideeรซn!โ€™

ย 

๐—•๐—ถ๐—ทย ๐˜„๐—ถ๐—ฒย ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ย ๐—ท๐—ฒย ๐—ผ๐—ป๐˜€ย ๐—ฑ๐—ฒย ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒย ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟย ๐—ผ๐—ฝย ๐—ฑ๐—ฒย ๐—งย ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ปย ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ปย ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป?

โ€˜Bij Fontys ICT, want ik zie vaak veel studenten voorbijlopen en vanuit mijn raam kan ik ze zien zitten, maar wat doen ze hier nu precies op Strijp-T?โ€™