14 februari 2024

Op (de) T bij... Rhys Duindam van CTOUCH

 

Wat doet jouw bedrijf?

“CTOUCH levert touchscreens en digiborden aan de zakelijke markt en aan het onderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een levendige samenwerking en een grote betrokkenheid. Hierbij staat duurzaamheid centraal voor wat betreft het product als wat betreft de lange termijn relatie met de klant.”

 

Wat is jouw rol?

“Bijna vijf jaar geleden ben ik bij CTOUCH als industrieel ontwerper komen werken. En inmiddels houd ik me als innovation manager bezig om de strategie van ons bedrijf voor de komende jaren mee te bepalen. Al die jaren heb ik het hier erg naar mijn zin. Direct vanaf mijn eerste contact kreeg ik hier een goed gevoel. CTOUCH is een bijzonder inspirerend bedrijf, met leuke en sociaal betrokken mensen en waar iedereen met veel plezier werkt.”

 

“We zijn een ‘hip’ bedrijf dat onlangs de prijs ‘great place to work’ heeft gewonnen. Dat sluit naadloos aan bij de vriendelijke sfeer die Strijp-T uitstraalt en bij de werksfeer en mentaliteit van de andere bedrijven die hier rondom ons zijn gevestigd; Strijp-T ervaar ik als een moderne werkomgeving waar een bijzonder ‘vibe’ met diverse community activiteiten het aantrekkelijk maakt om hier te kunnen werken.”

Bij wie zou je ons de volgende keer op de T willen laten gaan?

“Bij Accenture, het vroegere VanBerlo Agency. Daar werkt Daphne Menheere. Samen zijn wij leraar ‘industrieel ontwerper’ op de Technische Universiteit Eindhoven en toevallig, of juist niet toevallig, beiden ook werkzaam hier op Strijp-T.”