23 november 2023

Op (de) T bij... Michel Weeda van Sorama

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ?

โ€We make the world sound rightโ€, zo luidt onze missieโ€ aldus Michel. โ€œGeluidsvervuiling is onbewust permanent aanwezig en daarmee kan geluid gezien worden als een soort sluipmoordenaar. Met onze producten maken wij geluid zichtbaar.

Onze innovatieve technologie zorgt ervoor dat geluid op afstand wordt gelokaliseerd, gevisualiseerd, gekwantificeerd en gekwalificeerd. Met als gevolg dat we inmiddels wereldwijd actief zijn in steden, stadions, gebouwde omgeving, industrie en voor bedrijven die producten ontwikkelen waar geluid een rol bij speelt. Dit alles is te danken aan onze CEO Rick Scholte, die in 2009 in de kelder van de Technische Universiteit Eindhoven met het bedrijf startte en nu met een team van 75 mensen dagelijks werkt aan innovatie en aan het verder uitrollen van ons product portfolioโ€.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฟ๐—ผ๐—น?

โ€œIk geef leiding aan het akoestische engineering team en ben veel met nieuwe klanten in gesprek. Het dagelijks werken met een jong gedreven team, me bezighouden met de nieuwste technologie en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een gezondere wereld, geeft me veel energie. Deze dynamiek en sfeer sluit uitstekend aan op Strijp-T waar een actieve community aanwezig is en verschillende events plaats vinden, zoals bijvoorbeeld het jaarlijks tournament. Daarnaast maakt een bezoek aan het dakterras inmiddels standaard onderdeel uit bij de ontvangst van klanten die ons kantoor bezoeken. En ook niet onbelangrijk vindt hier op een laagdrempelige wijze business synergie plaats, zoals met Avular, die zijn mobiele robotica van onze geluidscameraโ€™s voorzietโ€.

๐—•๐—ถ๐—ท ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?

โ€œGa vooral eens naar Settels Savenije Group of Companies, hier aan de andere kant op het terrein. Zij zijn eveneens een hard groeiend innovatief, high tech bedrijf met een schitterend machinepark, klant portfolio en moderne cleanrooms. Beslist de moeite waardโ€.