Glasvezel Eindhoven op Strijp-T

Na Strijp-S en Strijp-R maakt nu ook het oude Philips fabrieksterrein Strijp-T een transitie door. Het wordt volledig gerenoveerd tot een hypermodern en inspirerend bedrijventerrein.

Strijp-T is eigendom van GEVA BV uit Best. Dat bedrijf heeft de laatste jaren steeds meer eigendommen verworven op het voormalige Philips-terrein tussen Zwaanstraat en Achtseweg Zuid. Strijp-T heeft een meer industriële uitstraling waar de fabriekshallen ook daadwerkelijk nog in gebruik zijn.

Hightechbedrijven, creatieve doorstarters en gemeenschappelijke (horeca)voorzieningen plaatsen zich op dit bedrijventerrein. Het terrein is op loopafstand van Station Strijp S. Er staan verschillende grote en kleine gebouwen waaronder gebouw TQ, met 40.000 vierkante meter - zo'n zes voetbalvelden – waardoor het een van de grootste gebouwen van Eindhoven is. Het Innovation Powerhouse, de voormalige energiecentrale van Philips met de twee schoorstenen op Strijp-T, is 'bewoond'. Design- en innovatiebureau VanBerlo is er ingetrokken, ook als 'motor' voor het innovation district dat er moet gaan groeien. De ligging van Strijp-T is strategisch, namelijk in het hart van Brainport; één van de drie mainports van Nederland, dichtbij de binnenstad en naast Strijp-S. Het gebied is perfect bereikbaar dankzij treinstation Strijp S voor de deur, een vliegveld om de hoek en een korte afstand tot de snelweg. Wij voorzien bedrijven op dit bedrijventerrein van een hoogwaardig glasvezelnetwerk waarop providers aan deze bedrijven diensten leveren.

Van Berlo, Additive Industries, Bouwkundig Adviesbureau Van de Laar, Ennatuurlijk, CTouch en B-Too zijn enkele van de aansprekende bedrijven die inmiddels op Strijp-T zijn gevestigd. Glasvezel Eindhoven voorziet bedrijven op dit bedrijventerrein van een hoogwaardig glasvezelnetwerk waarop providers aan deze bedrijven diensten leveren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op Strijp T kunt u met ons contact opnemen via 040 - 30 30 905 of via info@glasvezeleindhoven.nl