11 oktober 2021

Loop Mee langs Strijp-T

Loop mee langs Strijp-T, het jaarlijkse sport event van de #StrijpTcommunity tijdens de marathon.
Na 2 jaar kon op zondag 10 oktober weer deelgenomen worden aan de marathon, waarvan de laatste 4 km langs Strijp-T gaat. Vanuit de Strijp-T community werd de mogelijkheid geboden om onderdeel uit te maken van het Strijp-T hardloopteam.

Hierbij kon gekozen worden voor de 5 km en de 10 km. Dit jaar was het 's morgens lopen waardoor er 30 hardlopers (afkomstig van 11 Strijp-T bedrijven) om 8:00 uur bij EindhovenGym aan het ontbijt zaten, dat klaar gemaakt werd door Floortje. Hierna volgde een groepsfoto en wandelde de groep richting start.

Nadat iedereen zijn of haar sportieve prestatie had gedaan, stond bij terugkomst op Strijp-T een lekkere lunch klaar bij Jonathan en zijn team van Vascobelo. Hier kon iedereen weer op adem komen en werden ervaringen, prestatie en verbroken persoonlijke records besproken. Het zonnetje en het aanmoedigen van collega's, zowel vanaf Strijp-T als langs het parcours heeft er toe bijgedragen dat we weer kunnen terugkijken op een geslaagd sportief en gezellig relatie event.

Wil je volgend jaar ook meelopen? Meld je dan na alvast aan en ontvang alvast je exclusief functioneel Strijp-T hardloop t-shirt.