20 juni 2022

Gluren bij de Buren

Donderdag namen 50 Strijp-T bewoners deel aan een bijzondere editie van ‘Gluren bij de Buren’ op Strijp-T. Doordat de ligging van de te bezoeken bedrijven over het hele terrein was verspreid en gebouw TY momenteel volledig verbouwd wordt, was de term Strijp-T safari ook wel op z’n plaats.

Gestart werd met een bezoek aan de Industriele Veiling Eindhoven B.V. Hier werden we getrakteerd op een warm worstenbroodje, waarna Remco Lammers in de meest bijzondere bedrijfshal van Nederland vertelde over het geschiedenis van zijn bedrijf en over zijn wereldwijde handel met de high tech maakindustrie.

Hierna liepen we door naar gebouw TY, de Glaskathedraal. Hier is de verbouwing in volle gang waardoor het Gluren bij de Buren meer leek op een echte Strijp-T Safari.

Voordat de borrel op het terras van Vascobelo begon, werd BZTRS Agency bezocht. Hier gaven Jeroen Scholte en Fabienne van Leiden ons een kijkje in hun keuken. En lieten ze ons, onder het genot van een verkoelend raketijsje, ervaren hoe zij anderen helpen hun 'business als een raket te laten gaan'.

Al met een al een afwisselende en bovenal gezellige middag om elkaar beter te leren kennen die afgesloten werd met een borrel in de zon op het terras!

De volgende Gluren bij de Buren staat gepland op dinsdag 22 november, leuk als je er (weer) bij bent!