1 november 2022

Even voorstellen...

Op Strijp-T is sinds november vorig jaar Nick van der Eerden (ja, inderdaad familie van….oom Wilfred) als assistent beheerder aan de slag. Nick werkt momenteel gedurende 3 dagen in de week, op maandag, woensdag en vrijdag, 3 uren per dag.

Nick woont in Geldrop, is 23 jaar en zijn hobby’s zijn computeren, vissen, boogschieten en formule 1 kijken.

Als assistent beheerder helpt hij Wilfred met het netjes en schoonhouden van het terrein en het uitvoeren van kleine klusje. Voor het opruimen van het terrein rijdt hij wekelijks met de Strijp-T bakfiets rond. “Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. En sinds kort heb ik een hele warme Strijp-T jas, dus ook in deze koude maanden is het geen probleem om lekker buiten te zijn. Mijn favoriete plek is het gloeilamp plantsoen, vanwege de veel verschillende vogeltjes en vlinders die daar ‘s zomers rondvliegen”.

Nick vervolgt: “ik vind het op Strijp-T heel gezellig. Je ontmoet veel verschillende mensen. En er is altijd wat te doen. De mensen zijn bovendien heel aardig en groeten altijd. En er is altijd wel wat te doen. Soms vragen ze de weg en willen ze weten waar een bedrijf zit. Dat gebeurt dan soms ook nog eens in verschillende talen. Ook mocht ik laatst aanwezig zijn bij de kerstborrel. Dan leer je ook de gezichten van de mensen kennen, die je tot dan alleen maar via de mail heb ontmoet.”

Nick is trots dat sponsor van PSV, Brainport Development, op Strijp-T zit en besluit: “het bevalt me heel goed. Zeker weten! En wie weet, wordt ik net als mijn oom hier later ook wel beheerder. Is het niet als zijn opvolger, dan misschien wel als een tweede beheerder aangezien er in de toekomst nog veel meer bedrijven komen”.