20 december 2021

Even voorstellen..

We stellen je graag voor aan Suzanne van Kuijk. Suzanne is onlangs toegetreden tot het algemeen bestuur van de Stichting Innovation District Strijp-T.

Suzanne: "Het Fontys ICT InnovationLab staat voor een leven lang ontwikkelen door samen te leren en te werken. De community van Strijp-T sluit daar naadloos bij aan en maakt een duurzame verbinding tussen werkveld en talentontwikkeling mogelijk. Ik vind het een geweldig leuke uitdaging om als bestuurslid van Stichting Innovation District mee te mogen bouwen aan een uniek ecosysteem, wat kennisdeling, innovatie en talent stimuleert!"

En we heten Nina Lieffering van harte welkom in het Strijp-T ontwikkelteam. Als nieuwe coördinator van de Strijp-T events regelt zij de communicatie en organisatie van de verschillende evenementen samen met andere Strijp-T bewoners. Nina werkt bij Brainport Development en is zelf al jaren een trouwe deelnemer aan diverse Strijp-T activiteiten.

Nina: ‘Ik vind het erg leuk om samen met andere mensen mooie momenten te creëren en te kunnen bijdragen aan het versterken van de community hier op Strijp T. Fijn om zowel met je eigen collega’s als buren van andere bedrijven te kunnen connecten, zodat je elkaar echt leert kennen. Naar mijn mening is dat wat het werken op Strijp-T zo uniek maakt!’

Heb jij nog suggesties voor een leuke activiteit voor de Strijp-T community? Neem dan contact op met Nina!