19 september 2022

BBQ en Strijd-T

Vrijdagavond voorafgaand aan de jaarlijkse StrijpT-BBQ gingen 75 Strijp-T bewoners gezamenlijk (en fanatiek) in verschillende teams op jacht naar T-points.Onder leiding van Stijn van Rijnbeek van KRAGT, die in zijn vrije tijd aan Adventure Racing doet, was verspreid door de gebouwen en over het terrein een puzzel & oriëntatie tocht uitgezet. Op verschillende plaatsen moesten opdrachten worden uitgevoerd en wie uiteindelijk de meeste T-points had verzameld, mocht zich de winnaar noemen van de eerste editie van het Strijd-T event.

En dat was het SyncForce-VanBerlo team. Bestaande uit: Nicole Wouters, Rob van Agt, Ingeborg van den Hurk, Betty Schuermans, Eva de Vos en Lennie van der Velden. Zij ontvingen een prijzenpakker met o.a. daarin een potje honing van onze Strijp-T Imker.Afgaande op de vele positieve reacties, is hier waarschijnlijk een jaarlijkse traditie geboren. Daarna volgde een gezellige heerlijke bbq, verzorgd door Smaeck Vermaeck en vertoonde Strijp-T bewoner Alex Hupkes zijn DJ kunsten. Weer een geslaagd Strijp-T event om met veel plezier op terug te kijken.

Wil je nog een keertje genieten of zien wat je hebt gemist? Bekijk dan nu de aftermovie hieronder gemaakt door Evido Creative Agency.