• Home
  • Over Strijp-T
  • Nieuws
  • π—₯π—²π—΄π—²π—»π—―π—Όπ—Όπ—΄π—Έπ—Ήπ—²π˜‚π—Ώπ—²π—» 𝗼𝗽 𝗱𝗲 π˜π˜„π—²π—²π—Ήπ—Άπ—»π—΄π˜€π—°π—΅π—Όπ—Όπ—Ώπ˜€π˜π—²π—»π—²π—»

10 juni 2024

π—₯π—²π—΄π—²π—»π—―π—Όπ—Όπ—΄π—Έπ—Ήπ—²π˜‚π—Ώπ—²π—» 𝗼𝗽 𝗱𝗲 π˜π˜„π—²π—²π—Ήπ—Άπ—»π—΄π˜€π—°π—΅π—Όπ—Όπ—Ώπ˜€π˜π—²π—»π—²π—»

Deze week worden ’s avonds op de schoorstenen van Strijp-T verschillende afbeeldingen geprojecteerd.

Ditmaal in regenboogkleuren als onderdeel van Eindhoven Pride. β€œAangezien het thema β€˜lightupyourpride’ is, kunnen wij op Strijp-T natuurlijk niet achterblijven”, aldus Boudie Hoogedeure namens het bestuur van de Strijp-T community.

β€œVan Strijp-T-er Rita Malik van ABB kregen wij de vraag of wij met ons terrein aandacht willen besteden aan de Eindhoven Pride. Omdat de schoorstenen voorzien zijn van een lichtkunstwerk van Hugo Vrijdag kunnen we met lasertechniek verschillende afbeeldingen in diverse kleuren projecteren op een canvas rondom beide schoorstenen”.

β€œEn zo kunnen we in de regenboogkleuren de ontwerpen van Linda Sanders van TattooLines en Michel PovΓ©e van Resal Laser op de schoorstenen projecteren en krijgt het festival ook vanuit Strijp-T die aandacht die het verdient”.