WAES

WAES is sinds 2014 een consultancy binnen het software domein. WAES werft de allerslimste én meest ervaren software consultants van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland.

Alle WAES consultants hebben tenminste 5 jaar ervaring binnen hun eigen specialisme: Back-end, Front-end en Test Automation. De consultants beschikken over een Nederlandse arbeidsovereenkomst vanaf het moment dat ze landen op Schiphol. Daarnaast geven we zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de opdrachtgevers van WAES, in zowel Eindhoven en Amsterdam, te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

Momenteel hebben we ruim 80 software experts in vaste dienst, en we gaan groeien naar 300 consultants aan het einde van 2022, zonder een compromis te doen op het niveau en de kwaliteit van onze software consultants. Daarmee garanderen wij iedere maand een nieuwe aanwas van sterke, professionele consultants waarmee we de continuïteit onze opdrachtgevers kunnen garanderen.


Wij willen meebouwen aan de kenniseconomie in Nederland. Hiervoor halen wij de beste software developers naar Nederland. De Brabantse bedrijven hebben behoefte aan hoogopgeleide en ervaren software developers. De huidige pool van Nederlandse developers is te klein om aan de sterke vraag naar innovatie van bedrijven te voldoen. Om de "war on talent" te winnen, moeten bedrijven hun horizon verbreden. WAES voorziet u tijdelijk van toptalent uit de hele wereld. Dit biedt u flexibele en risicoloze capaciteit. Deze talenten helpen u om scherp te blijven, uw concurrentiepositie te behouden en uw bedrijf te versterken.

Wij zijn game changers! We are WAES.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TR

Zwaanstraat 31N, 5651 CA Eindhoven, the Netherlands