Volantis

Ingenieurs- en consultancygroep Volantis ontzorgt, inspireert en verrast in elke fase van de levenscyclus van (bedrijfs)gebouwen en productiemiddelen: vanaf ontwikkeling tot realisatie en onderhoud. Wij vinden betere, slimmere, efficiëntere, effectievere en vooral duurzamere oplossingen. Volantis, met vestigingen in Venlo, Eindhoven en Sittard-Geleen, is multidisciplinair: onze kennis is verdeeld over vijf Business Units.


Altijd ligt de focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid, gezondheid, comfort en lifetime performance. Hoe groot of klein uw vraag ook is, het team van Volantis kiest voor een oorspronkelijke en ondernemende benadering. Daardoor komen andere perspectieven in beeld en wordt inzichtelijk hoe het beter kan. Wij leveren al 65 jaar een aantoonbare bijdrage aan het succes van onze klanten en een duurzame wereld. In nagenoeg alle sectoren, met nadruk op industrie, gezondheidszorg en onderwijs.

Wij hebben geleerd dat innovatie alleen kan plaatsvinden als we dingen samen doen. Wij zoeken dus communities waar deze waarden in het DNA verankerd zijn. Ons huisvestingsbeleid is hierop afgestemd door ons o.a. te vestigen op een tweetal Brightlands Campussen (Greenport Venlo en Chemelot). De verhuizing van onze vestiging Eindhoven naar Sprijp-T is de volgende logische stap in deze ontwikkeling. Op dit moment werken ca. 10 mensen op vaste basis in onze vestiging in Eindhoven. Daarnaast op flexibele basis een tiental studenten van o.a. Fontys, TU/e etc. Op de korte termijn willen wij onze vaste kern uitbreiden naar ca. 15 mensen en het aantal studenten continueren. Onze tentakels in het (Eindhovense) innovatieve maakindustrie netwerk reiken ver, maar kunnen nog verder en dieper. Een van de middelen om dit te bereiken is de community rond Strijp-T. Wij willen op de lange termijn groeien naar een vaste basis van ca. 30 mensen op en op flexibele basis een twintigtal studenten van o.a. Fontys, TU/e etc.

 

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153E, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands