Vascobelo

De Vascobelo V-point is een plek waar mensen samen komen, gedachtes wordenuitgewisseld en de hoogste kwaliteit koffie wordt gedronken. Door het interieur, het personeel en de muziek bevind je je in een andere wereld en is dit de perfecte break van je werkdag. Kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid staan centraal en dit is terug te zien in het rijke assortiment. Bedrijven op Strijp-T zullen worden voorzien van hoge kwaliteit koffie, ontbijt, lunch en gezonde snacks.

“Wij geloven dat een kop koffie niet alleen een drankje is, maar een ervaring waarbij gedachtes worden uitgewisseld en wordt gelachen.”

De Vascobelo locatie is perfect voor verschillende soorten meetings, borrels of evenementen, zowel zakelijk als privé. De inspirerende omgeving en vele mogelijkheden zorgen voor een memorabele ervaring. Zo bieden zij gefaciliteerde meeting rooms, georganiseerde ontbijtsessies en uitgebreide bedrijfslunches. Wil je graag een borrel of evenement organiseren voor jouw bedrijf of afdeling? Ook dat is mogelijk bij Vascobelo V-point Strijp-T. Zij organiseren excellente bbq’s, memorable vrijdagmiddagborrels en het competitieve Jeu de Borrel. 

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands