SyncForce

SyncForce biedt voor zowel merkproduct als privatelabel fabrikanten een uniek softwaresysteem dat productontwikkeling verbindt met de distributie van productinformatie.

 

Product Success Platform

Ruim 20 jaar werken we met het team vol passie aan het ontwikkelen van het Product Success Platform. Met het software platform heeft het management bij productontwikkeling toegang tot alle productinformatie van alle betrokken afdelingen, intern en extern, end-to-end. Voor innovatietrajecten is dat onmisbaar. Maar ook voor het verder verduurzamen van producten biedt het platform wereldwijd een zeer waardevolle ondersteuning.

 

SyncForce, Eindhoven en Strijp-T, een goede match

Hans de Gier, destijds student aan de TU/Eindhoven en oprichter van SyncForce, voorzag jaren geleden in een behoefte standaard online oplossingen te ontwikkelen voor fabrikanten. Iets wat begon op zijn studentenkamer aan de Boschdijk in Eindhoven groeide snel uit tot een serieus bedrijf met een enthousiast team aan medewerkers. SyncForce verwierf een derde plek in de Deloitte Fast 50. Werd door Gartner uitgeroepen tot Cool Vendor voor Consumer Goods Manufacturers, wat een enorme boost gaf voor internationale groei en in 2017 werd Hans de Gier genomineerd als finalist van de BOV Eindhoven.

 

Sinds april 2020 hebben we met het team intrek genomen op Strijp-T een plek temidden van onze doelgroep, de maakindustrie. Op de 5e verdieping van het gebouw TQ5 hebben we een fantastische en inspirerende werkplek, omgeven door kunst, een eigen professionele barista bar én elke dag een super uitzicht over Eindhoven. We kunnen niet anders dan concluderen dat SyncForce en innovatie district Strijp-T een hele goede match zijn.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 159N, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands