Summox Dental B.V.

Summox Dental B.V. is een dochteronderneming van Log10 B.V., die beiden zijn opgericht door Nikinc Holding. Nikinc heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in het ontwikkelen en verkopen van innovatieve medische producten in de tandheelkundige markt.

Met jarenlange ervaring in de tandheelkundige industrie kennen we alle ins en outs van de markt. We begrijpen dat de tandartspraktijk veel regels en voorschriften moet volgen. Dat is de reden waarom het Summox-systeem is ontwikkeld en getest samen met verschillende tandheelkundige professionals in het veld, evenals toonaangevende bedrijven op het gebied van productie en software. Bovendien is het systeem geaccrediteerd door verschillende belangrijke opinieleiders en instituten zoals de Technische Universiteit van Eindhoven, ACTA en nog veel meer. Samen leggen we de lat hoog en bepalen we nieuwe normen in het sterilisatieproces.

Summox verbetert de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van instrumentenreiniging met een All–in-One systeem voor het volledig automatisch wassen, desinfecteren & steriliseren van tandheelkundige instrumenten. Een wereld premiere! Volledig geautomatiseerd, snel en altijd steriel, een nieuwe standaard voor disinfectie en sterilisatie van tandheelkundige instrumenten.

We bieden de tandarts tools die helpen om te werken aan 100% klantgerichtheid en veiligheid, en we doen dit met de grootste aandacht. Vanuit ons kantoor in het Innovation Powerhouse op StrijpT in de regio Brainport Eindhoven, werken onze toegewijde medewerkers hard om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die elke huidige kwaliteitsnorm overtreffen. Alles is erop gericht onze klanten te ontzorgen en innovatieve systemen te leveren die de klus klaren.

Summox One: De nieuwe standaard voor disinfectie en sterilisatie van tandheelkundige instrumenten.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TR

Zwaanstraat 31, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands