Signet

Altijd de best passende connectiviteitsoplossing

Signet is sinds 1996 dé netwerkonafhankelijke internetprovider voor de zakelijke markt. Door onze samenwerking met meer dan 40 glasvezel- en DSL-netwerken in Europa zijn we in staat om op vrijwel elke locatie in Europa internet te leveren, uw vestiging aan te sluiten en meerdere vestigingen moeiteloos aan elkaar te knopen. Bij Signet houden we van een persoonlijke, vlotte service en heeft u één aanspreekpunt voor de gehele connectiviteitsketen.

Wilt u eens sparren met een specialist over uw connectiveitsoplossing? Veel bedrijven in Eindhoven profiteren inmiddels van betrouwbaar en snel internet van Signet. Ook voor bedrijven op Strijp-T denken onze specialisten graag vrijblijvend met u mee over de best passende oplossing, gebaseerd op uw beschikbaarheids-, performance- en veiligheidseisen.

Wij ontmoeten u graag! Naast de jaarlijkse Signet BBQ organiseren wij regelmatig kennissessies om partners en klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de wereld van connectivity. Topics als SD-WAN, 5G dataconnectiviteit, dark fiber en nog veel meer komen aan bod. Onze kennissessies vinden plaats in een informele setting op onze locatie op Strijp-T. Heeft u interesse om een sessie bij te wonen, laat het ons weten. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden.

Signet is onderdeel van team.blue

Signet is onderdeel van team.blue (fusie van TransIP Group en Combell Group in 2019), een leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers ontstaan door de samenwerking van Europa's beste IT-merken. Tot de team.blue groep behoren in Nederland:

1.   TransIP: IaaS-, webhosting en domeinen

2.   Proserve: Managed & IT Solutions

3.   Signet: Connectivity & Netwerkoplossingen.

Door relevante expertise en resources te delen is team.blue in staat de meest innovatieve tools te bieden aan ruim twee miljoen klanten, mede mogelijk gemaakt door de meer dan duizend medewerkers werkzaam in expertteams.

Graag tot ziens bij Signet op Strijp-TQ 4e etage.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153W, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands