Interlingo

Interlingo Translation Services is een full-service taaldienstverlener die teksten vertaalt, schrijft, redigeert en hertaalt. We werken voor allerlei bedrijven in de Brainport Regio en ver daarbuiten. Het zwaartepunt ligt bij technische en juridische vertalingen, maar in toenemende mate doen we creatieve vertalingen voor marketingafdelingen, reclamebureaus, webbureaus, e.d. Ook schrijven, redigeren en reviseren we teksten en bieden we machinevertaling op maat. Verder bent u ook voor vertalen, ondertitelen en in andere talen inspreken van audio- en videocontent aan het juiste adres.

Kortom een betrouwbare, servicegerichte partner voor het vertalen en creëren van alle soorten content. Interlingo helpt bedrijven en organisaties dan ook al sinds 1994 om internationale ambities te realiseren en anderstalige doelgroepen te informeren. En sinds 2019 doen we dat vanaf Strijp-T!

De keuze van Interlingo voor Strijp-T was zeer bewust. Na een bezoek en rondleiding in 2018 waren we al om en gingen we op zoek naar mogelijkheden om op Strijp-T onderdak te vinden. Toen David van Iersel van 24 uur in bedrijf ons benaderde om deel te nemen aan De Zaak op de begane grond van Strijp-TQ, was de keuze snel gemaakt. Als toeleverancier van technische en high-tech-bedrijven in de Brainport-regio, was het duidelijk dat Strijp-T een ideale locatie was om midden tussen onze doelgroep te zitten. Een andere belangrijke reden was de grote duurzaamheid van het pand en het feit dat er veel aandacht is voor samenwerking en netwerken tussen de bewoners. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze en mogen inmiddels al een reeks Strijp-T-bewoners tot onze klanten rekenen, waarop we bijzonder trots zijn.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153B, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands