Bureau Franken

Bureau FRANKEN maakt uw bouwprojecten mogelijk!

U kunt bij ons terecht voor al uw ruimtelijke plannen en voor alle soorten van hulp in de bouw: integrale begeleiding van het ontwerpproces, planontwikkeling, haalbaarheidsonderzoeken, bouwtoezicht en directievoering, ondersteuning bij aanbesteding, vergunningen en het verkrijgen van subsidies, uitvoeren van inspecties en het maken van begrotingen, bestekken, onderhoud- en restauratieplannen.

 

Projectmanagement zit ons in het bloed, zodat u met gerust hart de centrale projectaansturing uit handen kunt geven. Vanaf het prille begin zorgen we voor een integrale en gestructureerde aanpak, vanuit een onafhankelijke en professionele positie.

 

Onze voornaamste ervaring betreft realisatie van herbestemming van monumentaal erfgoed. Wij schrikken niet terug voor complexe vraagstukken in een bouwwereld met veranderende wet- en regelgeving, bestuurlijke besluitvormingsprocessen en ingewikkelde procedures. Onze projecten bevinden zich door heel Nederland en af en toe in het buitenland. Onze opdrachtgevers zijn corporaties, zorginstellingen, overheden, grote organisaties, culturele instellingen en ondernemers. Daarnaast werkt Bureau FRANKEN voor kleine en grote architectenbureaus, collega adviseurs en particulieren.

 

Bureau FRANKEN bestaat uit een hecht team van enthousiaste en ervaren mensen, met ieder hun eigen specialisatie: architectuur, bouwkosten, projectmanagement, aannemerij, uitvoeringstechniek, volkshuisvesting, restauratietechniek en stedenbouw.

 

Bureau FRANKEN wijst u de weg bij huisvestingsvraagstukken met no-nonsense adviezen, haalbaarheidsanalyses en projectmanagement.

 

 Strijp-T is een plek waar traditie en innovatie samenkomen en ideeën tot leven worden gewekt. Experimenteren, vernieuwing, versnelling. Het zit in het DNA van Strijp-T. Philips heeft er zijn grootse successen behaald en spin-offs zoals NXP en ASML zijn hier ontstaan. Deze spraakmakende historie, met Strijp-T als bakermat van de Brainport regio, ervaar je hier nog steeds.

 

De verschillende bedrijven vormen een 'community van gelijkgestemden' gericht op open innovatie. Waarin een gedeelde visie bestaat: elkaar inspireren, samenwerken en door middel van kruisbestuiving tussen de bedrijven het ecosysteem versterken. Als bureau FRANKEN zijn wij binnen het ecosysteem gefocust op alle themagebieden die aansluiten bij de bouw: energie, duurzaamheid, gezondheid, mobiliteit, veiligheid, technologie, etcetera.

 

Omdat de grote uitdagingen van dit moment niet zullen worden opgelost met hedendaagse methodes, word je op Strijp-T uitgedaagd anders te denken, te experimenten en op een interactieve manier tot nieuwe vindingen te komen.

 

Daarnaast zijn wij als bureau FRANKEN ook op een praktische manier betrokken bij de transformatie en herbestemming van de fysieke gebouwen op Strijp-T, om zo het erfgoed van Philips te laten continueren als dé plek voor het maken, creëren en innoveren.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TR

Innovation Powerhouse

Zwaanstraat 31S, 5651 CA Eindhoven, the Netherlands