B-invented

Bedrijfsprofiel B-invented B.V.

De bouw, elke dag beter. Het kan, als je de bouw niet ziet als een reeks van traditionele handelingen, maar als een proces dat voortdurend kan worden geoptimaliseerd. Hoezo frustraties over tijd, geld, communicatie en verantwoordelijkheden? Niet met de B-group. Door vormgeving, engineering en realisatie op elkaar af te stemmen, zodat bouwen altijd maakbaar wordt. De bouw als procesindustrie.

 

De B-group bestaat op dit moment uit 3 bedrijven:

B-invented is een ingenieursbureau met een aanpak die bij je moet passen. Wij doen het namelijk anders dan anderen. Vanuit ons werk als constructeurs en bouwkundig ingenieurs werken we graag samen met externe architecten, maar wij hebben ook architecten in vaste dienst. Fanatieke bouwverbeteraars.

B-smart realiseert de complete onderbouw: vanaf heiwerk tot en met de begane grondvloer. De benodigde bouwkundige en constructieve engineering wordt verzorgd door ons zusterbedrijf B-invented. Zij combineren hun kennis met de ervaringen van onze vaste uitvoeringsteams. Om het proces te optimaliseren hebben we producten ontwikkeld die dit mogelijk maken, zoals de B-smart en B-smart S elementen en diverse prefab systeemonderdelen. Slim in de basis.

 

B-happy is een allround realisator die de architectuur, engineering en realisatie verzorgt voor alle typen bouwwerken: van bedrijfshallen en logistieke complexen tot kantoren, appartementen en woningen. Wij werken vooral voor professionele opdrachtgevers. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve visies zoals exclusieve villa’s, verticale buurten en visies voor eerstelijns zorgcentra en zorgwoningen op maat. De bouw is het bewijs.

 

B-invented past bij Strijp-T omdat…

… wij een groep fanatieke bouwverbeteraars zijn waar innovatie en procesoptimalisatie centraal staan. Wij zien bouwen namelijk als procesindustrie. Hoe we dat doen? Door maakbaar te ontwerpen en engineeren. We kijken naar het proces. Stemmen onze ideeën af op die van de opdrachtgever en de partijen die het werk gaan realiseren. Zo garanderen we vooraf dat mensen, methoden en middelen perfect bij elkaar passen. Het resultaat is een bouwproces dat slimmer, efficiënter én zorgeloos verloopt.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153M, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands