16 september 2022

aanmelden voor dit event is helaas niet meer mogelijk

Zomer bbq - strijd t

Zomer BBQ - Strijd-T

Op vrijdag 16 september 2022 zien we elkaar na de vakantie weer terug op Strijp-T voor een gezellige zomerse BBQ. Onder het genot van een hapje en een drankje kletsen we na over de vakantie. Voordat de BBQ wordt aangestoken hebben we voor de liefhebbers een leuk voorprogramma, namelijk: Strijd-T.

Strijd-T

Door middel van allerlei soorten opdrachten kun je als team tijdens Strijd-T op verschillende checkpoints verspreid over het gehele terrein T-points verdienen. Het team met de meeste T-points wordt uitgeroep tot winnaar! De exacte activiteiten blijven nog geheim maar je kunt denken aan leuke, simpele groepsopdrachten (escaperoom-achtig) waarbij denkvermogen en (licht) actief samen bezig zijn centraal staat!

Deelnemen aan Strijd-T kan als duo. Zorg ervoor dat jullie jezelf allebei aanmelden voor de activiteit. Je hoeft hierbij nog niet aan te geven met wie je een duo vormt, dat kan op de dag zelf!

Strijd-T wordt georganiseerd door Team XPD Holland.

Het programma:

15.30 uur - Welkom, introductie en uitleg van de activiteiten (Strijd-T)
16.00 uur - Start activiteiten (Strijd-T)

17.30 uur - Einde activiteiten (Strijd-T)

17.30 uur - Inloop BBQ + prijsuitreiking (Strijd-T)

18.00 uur - Start BBQ

23.00 uur - Einde BBQ

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.