Strijp Talk

Editie 2: Sense of Security

woensdag 30 november 16.00 - 17.30 uu


Sense of security
IT is overal om ons heen en de digitalizering gaat steeds verder door. Big data, AI-gedreven systemen en automatisering geven ons vaak het gevoel dat alles op rolletjes loopt. Het is een nieuwe wereld van veiligheid en comfort, maar klopt dat 'sense of security' wat we hebben wel? Dat is de vraag tijdens de volgende editie van Updates Available in het Fontys ICT InnovationLab op 30 november 2022 van 15.30 tot 18.00.
 
Kennisevent in het Fontys ICT InnovationLab
Updates Available is het terugkerende kennisevent in het Fontys ICT InnovationLab, toegankelijk voor iedereen. Dit keer is het thema 'sense of security', waar diverse sprekers inzichten en ervaringen delen op het vlak van ICT-security. Naast inspirerende experts, is er ook voldoende ruimte om te netwerken en elkaar te ontmoeten.
 
Sprekers
Tijdens deze editie zal Michael Wateran, cyber security architect bij ACA IT-solutions spreken over security en de impact die een inbreuk hierop kan hebben op mensen en organisaties. Daarnaast zal Dennis van Halteren, CTO bij Defenced, vertellen hoe hij met zijn organisatie zorgen voor veiligheid bij klanten met hun Next Generation Security Operations Center. Mark Madsen, docent/onderzoeker bij Fontys ICT, zal tijdens Updates Available spreken over de impact die big data op onze wereld heeft.
 
Get yourself updated!
Updates Available is vrij toegankelijk voor alle bewoners van Strijp-T, studenten, en geïnteresseerden uit het werkveld. Meer weten over cyber security, AI en big data? Meld je dan hier aan.