Strijp-T Next Step

In deze snel veranderende wereld weet je nooit precies wat de toekomst brengt. Op Strijp-T ben je klaar voor iedere uitdaging. Want Strijp-T is, net als Eindhoven, veerkrachtig en flexibel. Verander je als bedrijf of veranderen de wensen? Er is altijd een geschikte plek te vinden op het terrein.

3 mei 2021

Strijp-T 2.0

Zo zie je de eerste bedrijven al weer uit hun jasje groeien en opschuiven naar een grotere unit elders in het pand of verhuizen naar een ander pand op Strijp-T. Daarnaast is het Gloeilampplantsoen erbij gekomen en wordt hard aan een ontwerp gewerkt om dit stukje groen, de voortuin van gebouw TQ, voor iedereen nog aantrekkelijker te maken om hier tijdelijk te verblijven en te genieten van de natuur. Zo zijn er bankjes geplaatst met zicht op de vijver en worden op het terrein sportfaciliteiten gerealiseerd,zoals de T-line, een looproute door het gebied. Leuk voor de wandellunch tussen de middag en voor de sportieveling die graag een rondje wil hardlopen al dan niet gecombineerd met enkele workout oefeningen. Kortom, het gebied gaat steeds meer leven.

Daarnaast wordt na de zomer gestart met de transformatie van het voormalig glaslaboratorium (gebouw TY) waarbij tevens een fraaie binnentuin wordt aangelegd tuss en de gebouwen TY en TAQ. Dit in dezelfde stijl als de prachtige binnentuinen van gebouw TQ. Ook wat betreft marketing is een volgende fase aangebroken, ook wel Strijp-T 2.0 genaamd. De website verandert binnenkort volledig en zal worden ingericht op verschillende doelgroepen die ieder op zoek zijn naar zijn of haar eigen specifieke informatie. Er is een actieve Strijp-T community die activiteiten organiseert en het Strijp-T ontwikkelteam is recentelijk uitgebreid met een eigen LinkedIn team zodat ook Strijp-T via de social media kanalen vindbaar is en blijft.

Duurzame kwaliteit en comfortStrijp-T bestaat uit een rijk palet van industrieel erfgoed en passende nieuwbouw. De indrukwekkende en iconische naoorlogse gebouwen, waaronder de energiecentrale met de twee herkenbare schoorstenen, zijn met respect voor de authentieke sfeer en architectuur gerenoveerd. De ruim opgezette nieuwbouw wordt ontworpen en gebouwd met een sterke link naar ditzelfde gedachtengoed. Alle panden zijn volledig geoptimaliseerd voor duurzame bedrijfsvoering. Hierdoor wordt de karakteristieke industriële uitstraling van toen gecombineerd met de kwaliteit en het comfort van nu. Dit maakt Strijp-T werkelijk uniek. Ondernemen op Strijp-T is energiezuinig, duurzaam, authentiek, veilig en bovenal comfortabel.