25 maart 2022

Silo T

Officiële opening kunstwerk Stella van beers

Officiële opening kunstwerk 'Silo T'

vrijdag 25 maart va 16:30 uur

Strijp-T staat bekend om haar bijzondere gebouwen, ieder gebouw is bijna een kunstwerk op zich. Vrijdag 25 maart wordt er een nieuw kunstwerk toegevoegd aan de kunstroute op Strijp-T, namelijk: SILO T.

Het kunstwerk werd tentoongesteld tijdens de graduation show van de Design Academy Eindhoven afgelopen jaar en krijgt nu een mooi plekje op Strijp-T.

SILO T:

40 jaar lang werd deze silo gebruikt voor varkensvoer. Met het verdwijnen van de kleine boerderijen, worden veel silo´s overbodig. Voor deze grote, slecht te recyclen objecten ging Stella van Beers op zoek naar een passende herbestemming. Door te kijken naar een toekomstige functie, zonder de herkomst uit het oog te verliezen. Deze silo met twee verdiepingen en een balkon, is nu klaar voor een tweede leven. 

 

Dit is het eerste prototype, nog een stukje Brabants landschap op Strijp-T.

 

Stella van Beers

stellavanbeers.nl

Vrijdag 25 maart vanaf 16.30 uur openen we officieel Silo T onder het genot van een drankje. We verzamelen bij Vascobelo en lopen dan samen naar onderstaande locatie 'SILO T':

Aanmelden kan via onderstaand formulier, leuk als je er bij bent!

Aanmelden opening SILO T

Ik blijf graag op de hoogte van Strijp-T events

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.