Opening GLOW - 2021

De meest innovatieve lichtinstallaties van nationale en internationale kunstenaars toveren Eindhoven van 6 t/m 13 november 2021 opnieuw om tot grootste openbare lichttentoonstelling, met als thema Moved by Light. Dit thema is er niet voor niets. Want GLOW groeit, anticipeert, verandert en strekt zich uit!

GLOW vindt dit jaar plaats op vier verschillende locaties waarvan Strijp-T en Strijp-S er één zijn. We nodigen jullie daarom ook van harte uit om niet alleen deel te nemen aan ons event op woensdag 10 november, maar om dit moment ook zeker breder in te zetten. Een unieke manier om jouw bedrijf, Strijp-T en Eindhoven te presenteren aan zakenrelaties, medewerkers, vrienden en/of familie door hen na kantoortijd uit te nodigen op Strijp-T en hen een hapje en drankje aan te bieden om vervolgens het toverachtig Eindhoven te bezichtigen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden neem dan zeker even contact op met Vascobelo, zij denken graag met je mee!

GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in de openbare ruimte van Eindhoven met zo’n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden. Naast grote internationale lichtkunstenaars maakt GLOW ruimte voor innovatieve en unieke projecten van eigen bodem.

Bekijk hier de website van Glow