Gluren bij de Buren

Gluren bij de buren

16 juni 2022 va 16.00 uur

Donderdag 16 juni gaan we weer gluren bij de buren en het belooft een hele bijzondere editie te worden. We nemen een kijkje in de keuken bij drie bedrijven op fantastische locaties.

We gaan op bezoek bij Industriële Veiling die gevestigd is in de wellicht de meest mooie en authentieke fabriekshal van Nederland. Een 9.000 m2 grote voormalige kartonfabriek met teakhouten plafond waarin tegenwoordig in- en verkoop van industriële onderdelen voor de wereldwijde maakindustrie plaatsvindt. Een absolute must om dit bedrijf eens van binnen te bekijken en nader kennis mee te maken.

 

Vervolgens bezoeken we gebouw TY waarin nog tot enkele jaren Philips aanwezig was en zich daar bezig hield met onder andere glas blazen. Dit pand wordt momenteel volledig verbouwd en duidelijk zal worden als we op de bouwplaats rondlopen waarom dit pand de naam glaskathedraal heeft gekregen. Een unieke kans dus om een tijdelijke bouwplaats te bezoeken en waar de nieuwe huurder zich zal presenteren…..Dus wil je weten wie zich hier gaat vestigen? Zorg dat je erbij bent.

 

Daarna gaan we naar gebouw TZ waar op de bovenste verdieping BZTRS is gevestigd. Zij zorgen dat de ondernemer zijn of haar doelgroep nog beter begrijpt en van dienst kan zijn door in te zoomen op strategie, UX & UI Design, Business Intelligence, Retail-ERP en Product Informatie Management.

 

Tenslotte sluiten we af op het terras van Vascobelo om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten.

Het programma

16:00 uur: verzamelen bij Vascobelo (gebouw TQ)

16:15 uur: bezoek aan Industriële Veiling Eindhoven (gebouw TAA)

16:45 uur: bezoek aan de Glaskathedraal (gebouw TY)

17:15 uur: bezoek aan BZTRS (gebouw TZ)

18:00 uur: borrel bij Vascobelo (gebouw TQ)

Ben jij er deze bijzondere editie ook (weer) bij? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Tot 16 juni!

Gluren bij de buren

Ik blijf graag op de hoogte van Strijp-T events

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.