7 april 2022

Gluren bij de buren

Gluren bij de buren
7 april 2022 - 16:00 -18:30 uur

Na een geslaagde editie in februari gaan we opnieuw op bezoek bij drie buren op Strijp-T. Uiteraard sluiten we ook dit bezoek weer af met een gezellige gezamenlijke borrel! We gaan deze editie op bezoek bij:

  • LIOC
    LIOC Patents en Trademarks is de beschermengel van je ideeën. Heb je een goed idee, product of merknaam; zorg ervoor dat je het beschermd! Een goed idee is namelijk van iedereen en niemand tegelijkertijd. Daarom is het belangrijk je idee vast te leggen doormiddel van een octrooi, merk of model. Wij helpen je bij alles wat hierbij komt kijken. Wij nodigen je graag uit voor een kijkje bij ons in de keuken. We laten je zien, horen en proeven wat er allemaal mogelijk is bij het registreren van je ideeën.

  • Volantis
    Volantis is een sterk groeiend innovatief ingenieurs-design-consultancy bureau, gevestigd in de plint van gebouw TQ. Een jonge enthousiaste club die vol passie voor klant, techniek en natuur gaat. Creatief de oplossing zoekt met een focus op innovatie, duurzaamheid, comfort en liftetime performance in de bouw, industrie en infra.

  • SyncForce
    SyncForce is gevestigd op de 5e verdieping van gebouw TQ 5. SyncForce biedt internationale fabrikanten (voeding, dranken, bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, etc) een software oplossing die helpt met het beter samenwerken in innovatie projecten. Iets wat voor fabrikanten steeds complexer wordt door alle eisen rondom duurzaamheid en gezondheid. Daarnaast helpt SyncForce in het stillen van de enorme data honger bij handelspartners en consumenten.

Het programma

16.00 - verzamelen beneden in de centrale hal van gebouw TR

16.15 - bezoek aan LIOC

16.45 - bezoek aan Volantis

17.15 - bezoek aan SyncForce

17.45 - netwerkborrel bij SyncForce

18.30 - einde bijeenkomst

Heb je altijd al willen weten wat jouw buren precies doen op Strijp-T, hoe hun kantoor er vanbinnen uit ziet en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Meld je dan middels onderstaand formulier aan!

Aanmelden Gluren bij de Buren

Ik blijf graag op de hoogte van Strijp-T events

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.