DDW op Strijp-t

DDW op Strijp-T

Informatiebijeenkomst/borrel 20 oktober 2022

Strijp-T tijdens de DDW - Get set: Make, Create, Innovate & Educate
Tijdens de Dutch Design Week (DDW) van 22 tot en met 30 oktober wordt Strijp-T omgetoverd tot een inspirerende innovatie-hotspot met innovatieve bedrijven, designers en TechTalks. Een week waarin we Strijp-T op de kaart zetten als de plek voor Make, Create, Innovate & Educate. Een eigen stijl voor de signing onderstreept dit. 

 

De DDW-exposities op Strijp-T zijn vooral te zien op de begane grond van TQ4 en TQ5 in de corridors. We verwachten een mooie toeloop van bezoekers. We begrijpen dat jij als Strijp-T bewoner graag wilt weten wat er allemaal te doen zal zijn, zeker wanneer jouw bedrijf ook grenst aan een van de corridors.

 

Graag praten we jou als bewoner bij over de DDW-exposities op Strijp-T tijdens een borrel bij Vascobelo op donderdag 20 oktober vanaf 17.00 uur. 

Wil je hier bij zijn dan meld je even aan via het formulier onder aan de pagina. Hopelijk tot dan!

Wat is er te doen op Strijp-T tijdens de DDW?

 

DDW exposities

Strijp-T  VanBerloFontys Hogeschool ICTSoramaAvular24 uur in bedrijfTECHKICKS,TechMatters.today, Smartrobot.solutionsEvido Creative Agency, presenteren op Strijp-T een interessante setting van innovatie en design. Dat doen zij samen met inspirerende designers als Francine MeerveldKarin FischnallerSteyn Skyler Struycken, @Gi-jeong Goo, en nog diverse anderen zijn present. Tijdens de borrel hoor je van deze bedrijven en designers wat zij gaan laten zien. (Ben jij een van de bedrijven of designers die op Strijp-T deelneemt aan de DDW? Dan vragen we je om tijdens de borrel kort (max 5 minuten) te vertellen over je project.)

 

TechTalks

Gedurende de week vinden er diverse TechTalks plaats, met uiteenlopende sprekers rondom innovatie in de breedste zin van het woord. Deze vinden plaats in de hal boven Vascobelo. Het definitieve programma volgt nog.

 

Get Set Health Event
Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober vindt in de eerste corridor het Get Set Health Event plaats. Naast de diverse partijen die er de gehele week aanwezig zijn, is er van 10 tot 14 uur een specifiek programma voor de zorg. Met mooie innovaties en een reeks aan TechTalks en LiveLabs zoals: Rollz InternationalSpecialbedsHertek GroepLet Things Talk Talk  Vegro, @VRInMotion, @Rolie, Plasmacure Z3DLabs b.v. en nog veel meer.  

 

Foodtrucks 

Tijdens de openingstijden zijn er rondom het gebouw een aantal (innovatieve) foodtrucks aanwezig. 

 

Praktisch 

Strijp-T is gratis te bezoeken. Bezoekers gaan via Strijp-S naar VanBerlo in het Innovation Powerhouse, en worden vervolgens via speciale signing rondom Make, create, innovate & educate naar onze doorlooproute geleid via de corridors, en uiteindelijk via de kelder in TQ leidt naar de designers in de panden achter TQ.

De exposities zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Voor extra schoonmaak en beveiliging wordt gezorgd.

 

Info bijeenkomst DDW

Ik blijf graag op de hoogte van Strijp-T events

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.