Terugblikken

BBQ & Strijd-T

We blikken terug op een geslaagde eerste editie van Strijd-T georganiseerd door Stijn Rijnbeek van XPD Holland Adventures. Na een spannende Strijd-T kwam het SyncForce-van Berlo team als winnaars uit de bus. Daarna hebben we genoten van een voortreffelijke BBQ met dank aan Pim en Joulle van Smaeck Vermaeck. Ook dit event is weer fantastisch vastgelegd in een aftermovie door Evido.

Loop mee langs Strijp-T

Dit jaar hadden we maar liefst 40 deelnemers van 15 verschillende bedrijven met 11 verschillende nationaliteiten. Het was een succesvol evenement en de meeste deelnemers hebben zich alweer opgegeven voor volgend jaar!

Strijp Talk

Mooi initiatief: Strijp Talk updates available; een informatieve bijeenkomst over actuele en inspirerende onderwerpen. Georganiseerd door Fontys voor zowel de bedrijven op Strijp-T als de studenten. Tijdens de eerste editie stond het onderwerp ‘empathic building’ centraal.

DDW - Strijp-T event

Verschillende Strijp-T bedrijven hebben samen met diverse kunstenaars invulling gegeven aan een inspirerende DDW-hotspot met tentoonstellingen, demonstraties en TechTalks. Strijp-T stond tijdens de DDW voor: Make, Create, Innovate & Educate.

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Wij zijn Robert Lenders, Danny Peters en Niek Heezemans, oprichters en eigenaren van Foreside. Je kunt ons vinden in het TQ-gebouw op de 6e verdieping in de kantoorruimtes van MELT.

Waar werken wij en waar blinken wij in uit?

Foreside is een IT-dienstverlener die op gebied van technologische ontwikkelingen ver vooruitloopt. Met onze experts en consultants werken wij voor onze opdrachtgevers aan dé technologische oplossingen van de toekomst. Nu nog veelal op basis van detachering, maar onze ambities reiken verder dan dat. We willen op korte termijn ook meer focus gaan leggen op het bouwen aan een inhouse projectorganisatie.

 

De focus van Foreside richt zicht op 3 competenties die nodig zijn bij het ontwikkelen van digitale applicaties: full stack development, test automatisering en DevOps. Onze klanten zijn veelal de grotere bedrijven in regio Eindhoven, maar door de mogelijkheden van remote werken zijn we inmiddels ook buiten de landsgrenzen werkzaam.

 

Wat vinden wij het mooiste/leukste aan Strijp-T?

Sinds de opening van MELT werken wij met heel erg veel plezier op Strijp-T. De sfeer, het contact met andere bedrijven en natuurlijk de geschiedenis van het terrein vormen voor Foreside een hele belangrijke basis. Daarom hopen we ook nog lang onderdeel te zijn van de toekomst van Strijp-T; er wordt achter de schermen inmiddels gesproken over een verhuizing naar een groter kantoor op de eerste verdieping van TQ.

Wat zouden wij nog graag zien op Strijp-T?

Wat we wellicht nog missen? Een horecagelegenheid op het dakterras waar bedrijven elkaar ook kunnen treffen tijdens de (vrijdagmiddag)borrel zou erg mooi zijn.

Je kan contact met ons opnemen als...

Mocht je op zoek zijn naar goede software developers, kom dan gerust eens langs in MELT. En mocht je ons daar niet meer kunnen vinden… dan zijn we zeker niet ver weg!

Neem jij het stokje over van Foreside? Stuur dan even een mailtje naar Nina.

Wist je dat?

Vooruitblikken