Terugblikken

Rooftop concert

Voor iedereen die er niet bij was - de eerste editie van het Strijp-T Rooftopconcert was een groot succes, gelukkig hebben we de beelden nog! Kijk je mee?

Gluren bij de buren

Een bijzondere editie van Gluren bij de Buren: van bouwput naar de mooiste fabriekshal van Nederland; een safari over Strijp-T! We gingen op bezoek bij de Industriële Veiling Eindhoven B.V., de Glaskathedraal en BZTRS Agency.

Dutch Technology Festival

In juni vond het Dutch Technology Festival plaats. Ook op Strijp-T was het gezellig druk bij Fontys, Avular en Sorama. Voor de Strijp-T bewoners werd een rondleiding georganiseerd door de Central Area in het Klokgebouw.

T-Tournament

C'était incroyable! Met meer dan 525 deelnemers, 57 teams verdeeld over 31 bedrijven was de tweede editie van het T-Tournament een groot succes! De aftermovie staat online, zodat we nog even kunnen nagenieten!

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Brit en Ine Marijke, beide grafisch ontwerper en werken samen in de Studio op TQ. Een open, inspirerende locatie op het dakterras van gebouw TQ.

Waar werken wij en waar blinken wij in uit?

Brit Zweegers, freelance grafisch vormgever, werkt sinds 2008 voor opdrachtgevers en reclamebureau's in en rond Eindhoven.

Ze werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Van originele concepten tot gedegen dtp, van mooie huisstijlen tot verrassende websites. Kortom, voor print en web. Ook werkt ze nauw samen met Ine Marijke voor diverse opdrachtgevers, zoals CTOUCH Europe en Dutch Design Week. Bureau’s waar Brit geregeld bijspringt waar nodig is zijn o.a. Factor 80, C-Twee en Crecs.

 

Ine Marijke Schurink, sinds 2001 ingeschreven als eenmanszaak, levert Creatief maatwerk! Ze helpt opdrachtgevers om zich te onderscheiden van hun collega bedrijven. Dit doet ze voor opdrachtgevers uit verschillende branches. De interesse is breed waardoor ze zich graag in een nieuw product of dienst verdiept al voor ze gaat ontwerpen. Voor een heel aantal bedrijven is zij de huisontwerper vanaf het eerste uur. Ze werkt al meer dan 20 jaar voor CTOUCH Europe bv, Sahara Benelux AV distributeur, Weebers vastgoed advocaten, Proeflokaal De Gaper en Blue World Seafood. Om maar wat te noemen.

Wat vinden wij het mooiste/leukste aan Strijp-T?

Op de eerste plaats onze studio met fantastisch uitzicht over Eindhoven en het groene dakterras van gebouw TQ. Daarnaast vinden we de betrokkenheid van de mensen die op Strijp-T werken mooi. Met en voor hen organiseren we daarom met veel plezier mede het T-Tournament.

Wat zouden wij nog graag zien op Strijp-T?

Gezamenlijk aan projecten werken en iets moois neerzetten, daar draaien we warm voor. In een informele sfeer sparren over projecten waarin we elkaar nodig hebben en elkaar kunnen versterken. En dat zou dan maar eens zo kunnen beginnen op een maandelijkse Strijpse borrel.🙂

Je kan contact met ons opnemen als...

je wilt sparren over een nieuwe huisstijl, een website, een mailing, een digitaal jaarverslag of een brochure, product catalogus, personeelsblad, eigen tijdschrift maar ook voor ideeën voor verpakkingen, beursstand visuals, rollup banners en of een beachvlag. Kortom we denken graag met je mee op het gebied van originele grafische oplossingen.

Neem jij het stokje over van Ine Marijke en Brit? Stuur dan even een mailtje naar Nina.

Wist je dat?

Vooruitblikken