Whyellow

Wij creëren digitale oplossingen voor unieke uitdagingen.

 

Wil je je organisatie beter om je klant heen bouwen, of je organisatie zelf slimmer en efficiënter maken? De vraag bepaalt de oplossing.

 

Wat je uitdaging ook is, we gaan voor resultaat dat een verschil maakt. We dagen je uit. Zoeken naar dat wat echt nodig is. Realiseren snel een testbare oplossing. En bouwen niet alleen aan een future-proof platform, maar ook aan een duurzame relatie. Geen gedoe, maar gewoon een goede digitale oplossing voor jouw organisatie.

 

Met onze nuchtere Brabantse visie passen wij moderne technologie toe om unieke bedrijven van de beste digitale oplossingen te voorzien. Wij zijn in ons element als we aan niet-triviale oplossingen kunnen bijdragen. Samen met klanten zoeken naar het optimum tussen klantwaarde, best passende technologie en beschikbare middelen is onze drive. En hoewel we graag verrassen, zijn we in de samenwerking met onze klanten juist betrouwbaar en voorspelbaar. In een tijd waarin complexe IT-projecten regelmatig negatief het nieuws halen, doen wij juist wat we beloven en beloven we niets dat we niet waar kunnen maken. Hoe complexer het traject, hoe groter onze drive om een resultaat met impact neer te zetten. Op tijd en binnen budget.

 

Waar komen slimme, creatieve, innovatieve mensen samen tot de beste resultaten? In een saaie kantoortoren op een achteraf bedrijventerrein? Dat denken wij niet en dus werken wij vanuit het Innovation Powerhouse op Strijp-T, in het hart van Eindhoven, de slimste regio van Nederland. Deze oude energiecentrale van Philips is herontwikkeld tot een ‘living lab’ voor innovatieve ontwerp- en technologiebedrijven. Whyellow is daar een van.

 

Wij volgen de technologische trends op de voet, onderzoeken ze kritisch, zoeken succesvolle use cases en als die er niet zijn gaan we zelf experimenteren. We adviseren onze klanten over deze trends en implementeren ze waar ze echt van toegevoegde waarde zijn. Daarbij houden we altijd voor ogen dat we bouwen aan future-proof oplossingen. Schaalbaar en onderhoudbaar. We gebruiken een nieuwe technologie pas als deze zich voldoende bewezen heeft.

 

Wil jij innoveren maar weet je nog niet welke mogelijkheden er zijn? Dan helpen we je op weg met een kennissessie, brainstormsessie of workshop. Heb jij al een briljant idee voor een innovatieve nieuwe toepassing van (nieuwe) technologie? Dan helpen we je graag bij je digital strategy, UX design en de software ontwikkeling!

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 159H, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands