CTOUCH

CTOUCH is een innovatieve en toonaangevende fabrikant van interactieve displays, gericht op grootformaat touchscreens en interactieve touch-oplossingen. In elk kantoor, klaslokaal, wanneer er een moment is om samen te werken en te leren met anderen, is CTOUCH er. We stimuleren interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid. Hoe doen we dat? Door de eindeloze mogelijkheden van het touchscreen toe te passen! Voor inspiratie. Voor het delen van kennis. Voor eigenlijk alles! Daarom ondersteunen we jou in elke omgeving waar je maar wilt om je volledige potentieel te benutten. En we zullen je verrassen. Beloofd!

 

Maak kennis met een nieuw perspectief op interactiviteit en ervaar hoe de slimme innovaties van CTOUCH organisaties transformeren – nu en in de toekomst.

CTOUCH voelt zich helemaal thuis op Strijp-T, het een innovatieve en inspirerende hart van Brainport Eindhoven. Samenwerking en kennisdeling zitten niet alleen in het DNA van Brainport Eindhoven, maar ook in die van ons. Door voortdurend te innoveren, brengt CTOUCH de kracht van touch-functionaliteit in elke werkomgeving en verbetert het effectieve samenwerking en kennisuitwisseling binnen groepen. Wij brengen een blijvende glimlach op je gezicht door de beste interactieve ervaring te bieden. In elk kantoor, klaslokaal, wanneer er een moment is om samen te werken en te leren met anderen, is CTOUCH er. Wij stimuleren je om je volledig potentieel te benutten.

 

Samenwerken doen we met onze leveranciers en met onze klanten. En door het delen van kennis, vermenigvuldig je je kansen. Dus ontwikkelen we onze oplossingen zelf, in nauwe samenwerking met partners als VDL, Philips, Harman, Samsung, LG en de Technische Universiteiten van Delft en Eindhoven. Zo verbinden we onze unieke identiteit aan de specifieke kennis van onze partners. Samen ontwikkelen we steeds de nieuwste technologieën. Het resultaat? Een touchscreen van topkwaliteit waarmee het bedrijfsleven en het onderwijs klaar is voor de toekomst.

Locatie op Strijp-T

Adresgegevens

Strijp-T Building TQ

Achtseweg Zuid 153R, 5651 GW Eindhoven, the Netherlands