9 oktober 2022

Loop mee langs Strijp-T

Loop mee langs strijp-T - Eindhoven marathon

Zondag 9 oktober 2022 vindt weer de marathon van Eindhoven plaats waarvan het parcours langs Strijp-T ligt. De Marathon Eindhoven is al jaren het grootste eendaagse sportevenement van Zuid-Nederland met 25.000 deelnemers en 180.000 bezoekers. Het sfeervolle parcours bezorgt menig deelnemer kippenvel en een blijvende herinnering.

 

Al jaren neemt er een Strijp-T hardloopteam hieraan deel. Regelmatig zie je dan ook een Strijp-T hardloopshirt voorbij komen. De gezellige sfeer onderling zorgt ervoor dat iedereen een mooie tijd kan neerzetten en vooral veel plezier beleeft aan deelname aan dit sportieve evenement.

 

Ook dit jaar willen we opnieuw onze krachten bundelen. Je kunt je inschrijven voor de 5 KM en voor de 10 KM. Aanmelden kan tot maandag 12 september.

Graag dagen we jou als Strijp-T bewoner uit om deel te nemen aan het Strijp-T hardloopteam. Trek samen met je collega’s de stoute schoenen aan en zet samen een mooie sportieve prestatie neer.

 

Naast een gratis startbewijs ontvang je van ons een functioneel Strijp-T hardloopshirt en kan je op de dag zelf genieten van een lekkere lunch na afloop.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Laat je verrassen door de sfeer en ambiance van dit grootse hardloopevenement en….. loop mee, langs Strijp-T!

Loop mee langs strijp-t

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.