17 februari 2022

We gaan weer gluren!

Gluren bij de buren
17 februari 2022 - 16:00-18:30

Na een aantal online edities kunnen we eindelijk weer fysiek gaan gluren bij onze buren. Uiteraard sluiten we af met een gezellige gezamenlijke borrel! We gaan deze editie op bezoek bij:

  • fffunction studio
    Gevestigd in het fraaie TAB gebouw houden zij zich als strategisch ontwerpbureau onder andere bezig met 'merken die werken'.

  • Booztr
    Als één van de bedrijven die gevestigd zijn binnen het spraakmakende werkplek concept MELT, houden zij zich o.a. bezig met het leveren van een positieve bijdrage aan het welzijn van medewerkers door het inzetten van innovatieve rust- en hersteloplossingen op de werkvloer.

  • BioRey
    Eveneens gehuisvest bij MELT van waaruit zij als biologische groothandel in aardappelen, groente en fruit o.a. met de biologische banaan de concurrentie aangaan!

Het programma

16.00 - verzamelen bij Vascobelo (gebouw TQ, ingang 4)

16.15 - bezoek aan fffunction studio (TAB gebouw)

16.45 - bezoek aan Booztr (gebouw TQ5 - MELT)

17.15 - bezoek aan BioRey (gebouw TQ5 - MELT)

17.45 - netwerkborrel bij MELT met uitzicht op de skyline van Eindhoven

18.30 - einde bijeenkomst

Heb je altijd al willen weten wat jouw buren precies doen op Strijp-T, hoe hun kantoor er vanbinnen uit ziet en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Meld je dan middels onderstaand formulier aan!

Aanmelden Gluren bij de Buren

Ik blijf graag op de hoogte van Strijp-T events

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.