Terugblikken

Gluren bij de buren - Culinair

De laatste van 2022 was ook meteen een speciale; het was de culinaire editie van Gluren bij de Buren waarbij er letterlijk een kijkje in de keuken genomen werd bij de horecapartners op Strijp-T. De opkomst was groot en de hapjes en drankjes smaakten heerlijk!

Sinterklaas

Ook dit jaar kwam de Sint weer bij Strijp op bezoek, met zijn bakfiets rijdend over het terrein verkende hij enthousiast elke hoek. Gekleurde pieten, herkenbaar als Strijp-T,
brachten voor aanwezige bewoners een heerlijke chocoladeletter mee.

kerstborrel

In december transformeerde de binnentuin van gebouw TQ een heus winter wonderland voor de Strijp-T kerstborrel. Dit was een groot succes mede dankzij de aankleding, soep en glühwein! Er waren ruim 300 bewoners aanwezig bij het event. Wij hebben enorm genoten en hopelijk jullie ook!

Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Joep Snijders, ik kom uit Mierlo en ben 20 jaar oud. Ik studeer Mechatronica aan de Fontys in Eindhoven. Daarnaast heb ik nog verschillende bijbanen, zo werk ik naast school bij Volantis als werkstudent, bij Prodrive als parttimer en heb ik nog een eigen DJ onderneming waardoor ik bijna elk weekend aan het draaien op bruiloften, verjaardagsfeesten of bedrijfsfeesten.

Waar werk/studeer ik en waar blinken wij in uit?

Tijdens mijn 3e leerjaar ben ik op stage gegaan bij Volantis, hier heb ik een comfort sensor ontwikkeld. Deze sensor is in staat om de luchtkwaliteit te meten en te beoordelen in het systeem van Volantis (Volantis Insights). Al deze info is verwerkt in een overzichtelijk dashboard wat de meetdata leesbaar maakt voor iedereen. Deze stage verliep zo goed dat ik nu werkzaam ben als werkstudent bij Volantis.
Tijdens mijn 3e leerjaar stond er ook nog een minor op de planning, hiervoor heb ik de minor “Digital Marketing” gevolgd bij Fontys ICT op Strijp TQ. De studie omgeving vond ik daar erg fijn, het was geen standaard leersetting met schooltafels en stoelen, maar het was meer een “chill” plek, hierdoor was er altijd een relaxte sfeer.

 

Wat vind ik het mooiste/leukste aan Strijp-T?

Wat ik tijdens mijn stage (vanuit de bedrijfskant) heb gemerkt is dat er veel actie wordt ondernomen om de bedrijven op Strijp T met elkaar te verbinden. Zo was er het Strijp T Tournament waar je de andere bedrijven op een leuke manier leert kennen d.m.v. sport en een borrel. Ook is er een activiteit “gluren bij de buren”, een aantal mensen van verschillende bedrijven gaan dan bij elkaar langs om te kijken waar iedereen mee bezig is, zo ontstaan er mogelijk nieuwe samenwerkingen.

Wat zou ik nog graag zien op Strijp-T?

Als ik heel eerlijk ben zou ik niet echt weten wat ik mis op Strijp-T...

Je kan contact met mij opnemen als...

Je kan contact met me opnemen als je vragen hebt over de comfort sensor van Volantis en daar graag meer over wilt weten of als er een goede drive-in DJ nodig is.

Neem jij het stokje over van Joep? Stuur dan even een mailtje naar Nina.

Wist je dat?

Vooruitblikken